středa 11. října 2023

Plán na zan 18.10.

úkoly:

1. pokračovat na modelu plachetnice. Kdy bude hotová, necháváme na Vás, máte svoje tempo.

2. první ideje DÍLNY: O čem to bude? Jaká moje dílna chce/musí/může být?

Díky zkušenostem s výrobou (modelu) plachetnice už víte něco o procesu, který bude v dílně probíhat a co je ta LOĎ vlastně za architekturu, se kterou bude vaše dílna souviset. Už jste také přemýšleli o místě - Libeňáku. Svoje úvahy přeneste na papír (do skicáku): skicy, čmáranice, automatická kresba, schémata, komiks, diagram, tabulka, myšlenková mapa.... (každopádně obrázky bývají nejsrozumitelnější dalšímu člověku...). Můžete začít o stavbě přemýšlet zvenku nebo zevnitř. Pokud je někomu bližší začít psaním než kreslením, může skicy nahradit textem: esejí nebo popisem svojí představy apod. Text si společně přečteme a budeme o něm diskutovat. Jakákoliv příprava je prostě možná.

Pokud vás "nic nenapadá", je to v pořádku a běžné:-) Prostě hledejte třeba i slepé uličky.

Počítejte s tím, že první představa je jen první v řadě: bude se potom vyvíjet. U konzultace tedy nikomu neřekneme, že jeho nápad není dobrý, ale s každým budeme hledat cestu dál. Konzultovat budou prosím všichni. 

Program příště 18.10.:

1. Prezentace Baráky Anička F. a Laura.

2. Společně sestavíme podrobnější program zadání dílny (brainstorming, rešerše)

3. Konzultace po čtveřicích - první představy dílny. Všichni se snaží dát zpětnou vazbu a posunout autora dál. Uděláme harmonogram a mimo konzultaci vaší skupiny máte volno.


Žádné komentáře :

Okomentovat